Inschrijvingen januari 2022

Info inschrijvingen januari 2023

 

Inschrijven gebeurt online en kan vanaf woensdag 11 januari tot en met woensdag 21 januari. De inschrijvingsprocedure kan u terugvinden onder het tabblad "Inschrijvingen - algemeen". Kidies kunnen starten vanaf de leeftijd van 3 jaar (geboortejaar 2019). Kleuters kunnen starten vanaf geboortejaar 2018.

 

De gymnast is pas definitief ingeschreven als de inschrijvingsprocedure online voltooid is en het inschrijvingsgeld gestort is.

Rekeningnummer : BE55 0012 2707 3844

 

Gymnasten die turnen in een basisgroep en dus 2 uur turnen per week, betalen 115 euro voor de periode januari - juni 2023.

 

De lidgelden zijn niet terugvorderbaar.

Ook indien de gymnast maar een gedeelte van de uren van de groep komt trainen, wordt de volledige prijs betaald.

Alle lidgelden moeten voor 21 januari 2023 betaald zijn! 

Van zodra de inschrijving en de betaling in orde zijn, zal je bij de Gymfed geregistreerd en verzekerd worden. Je kan daarna ook je lidkaart van de Gymfed downloaden (en indien gewenst afdrukken). Met je lidkaart krijg je korting bij evenementen georganiseerd door de Gymfed (Gymnastiek Federatie Vlaanderen).

 

U kan een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld krijgen bij uw mutualiteit.

Het formulier zal digitaal doorgestuurd worden na ontvangst van de betaling en ten laatste eind februari.

 

De inschrijving geldt ook als medische geschiktheidsverklaring, dit wil zeggen dat de ingeschreven gymnast medisch geschikt is om de gymnastieksport te beoefenen.

 

Wij vragen met aandrang een correct e-mailadres op te geven bij inschrijving. De communicatie verloop hoofdzakelijk per mail. Indien u na een paar weken nog geen e-mail hebt gekregen, zal er waarschijnlijk iets fout gegaan zijn. Stuur een mailtje met de vraag om dit na te gaan en eventueel aan te passen.