Info inschrijven 2018-2019

Info inschrijvingen


Inschrijven gebeurt online en kan vanaf woensdag 29 augustus (Startdag nieuwkomers) tot en met zaterdag 15 september. De inschrijvingsprocedure kan u terugvinden onder het tabblad "Inschrijvingen - algemeen".


De gymnast is pas definitief ingeschreven als de inschrijvingsprocedure online voltooid is en het inschrijvingsgeld gestort is.

Rekeningnummer : BE55 0012 2707 3844


Gymnasten die turnen in een basisgroep en dus 2 uur turnen per week, betalen 150 euro voor het hele jaar.

De gymnasten die meer uren turnen (basisgroep gecombineerd met een demo, beloften, pré-acro, acro, tumbling) kunnen het bedrag raadplegen tijdens de procedure online inschrijven.


De lidgelden gelden voor een volledig turnjaar (1 september 2018 - 30 juni 2019) en zijn niet terugvorderbaar.

Ook indien de gymnast maar een gedeelte van de uren van de groep komt trainen, wordt de volledige prijs betaald.

Alle lidgelden moeten voor 15 september 2018 betaald zijn! De inschrijving is pas definitief als de online inschrijvingsprocedure is voltooid en als het inschrijvingsgeld is betaald.

Van zodra de inschrijving en de betaling in orde zijn, zal je bij de Gymfed geregistreerd en verzekerd worden. Je kan daarna ook je lidkaart van de Gymfed downloaden (en indien gewenst afdrukken) en je zal het tijdschrift "Zot van gym" ontvangen. Met je lidkaart krijg je korting bij evenementen georganiseerd door de Gymfed (Gymnastiek Federatie Vlaanderen).


U kan een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld krijgen bij uw mutualiteit.

Het formulier zal digitaal doorgestuurd worden na ontvangst van de betaling en ten laatste eind oktober.


De inschrijving geldt ook als medische geschiktheidsverklaring, dit wil zeggen dat de ingeschreven gymnast medisch geschikt is om de gymnastieksport te beoefenen.


Wij vragen met aandrang een correct e-mailadres op te geven bij inschrijving. De communicatie verloop hoofdzakelijk per mail. Indien u na een paar weken nog geen e-mail hebt gekregen, zal er waarschijnlijk iets fout gegaan zijn. Stuur een mailtje met de vraag om dit na te gaan en eventueel aan te passen.

© TURNCLUB OLYMPIA OOSTERZELE

olympia.oosterzele@skynet.be

2018. All rights reserved